Andra gambling tidningar

Pokertidningar är dem största tidningarna inom gambling. Det finns nästan uteslutande tidningar om poker. Är man intresserad av andra former av hasardspel kan det bli svårt att hitta en tidning om dessa. Card Player, Poker Magazine, Poker Player och så vidare handlar alla om att spela poker. Poker är det hasardspel som tagit mest plats i media. De andra spelen har hamnat lite i skymundan i jämförelse.

Travsporten
Ett spel som inte accepterat poker som den stora vinnaren är travet. Trav är en sport som mer eller mindre bygger på publikens satsningar. Andra sporter så som fotboll och hockey skulle klara sig utan åskådarnas betting ? men att satsa på rätt ekipage är vad trav handlar om. För denna trav finns det några tidningar att välja mellan. Vi har V75 Guiden och Allt om travsport till exempel.

V75 Guiden kommer ut veckovis och handlar om både trav och galoppsport. Tidningen grundades 1968 av Ulf Donar, Staffan Linse och Lars-Göran Forsberg. Tidningen har haft namn som Träningstipset med Solvalla ? guiden, Guiden för Dagens Dubbel, Rikstoto-guiden V75, Risktoto-Guiden V65 och Guiden V-65 och Solvalla. Tidningen vann 2009 Tidningarnas Tipsliga.

Allt om travsport ges ut 6 gånger om året. Upplägget för tidningen är att ge läsarna den läsning de vill ha. Det finns inga spelprogram eller speltips. I tidningen kan man däremot få läsa information om travsporten och med chans att förstå sporten på ett djupare plan. Tidningen har intervjuer med människorna bakom framgångarna, branschnyheter och inspirerande reportage. De strävar efter en god relation till sina läsare och tar mer än gärna emot tips. Är man intresserad av vad sporten är och vilka människor som utövar den är Allt om travsport den perfekta tidningen. Den erbjuder inga referat eller statistik ? utan enbart makalösa berättelser och upplevelser från travet.