Nya slots för mobile 2016

De flesta nätcasinon erbjuder mängder av slots i olika kategorier till sina användare. Det finns slots som riktar in sig på särskilda teman, som till exempel film eller andra genrer, slots med gynnsamma bonusar och oväntade extraspel och mycket mer.

Gemensamt för de virtuella enarmade banditerna är att de har en modern grafisk design, ofta med en kort introduktionsfilm, och att de kan resultera i hutlösa vinster för den som har turen på sin sida. En positiv nyhet för den spelintresserade är att det kommit en rad nya mobilanpassade slots år 2016, vilket gör det möjligt för användaren att spela var denne än befinner sig så länge det finns tillgång till internet. Som om inte det vore nog är det både en blandning av gamla klassiker och nyheter, som alltså finns lättillgängliga både för iOS och Android.

Fantasini –- master of mystery

Skaparna av NetEntertainment har återigen levererat en fantastisk slot med såväl bra grafik som en bra magisk historia, vilken ligger till grund för spelet. Det genomgående temat i sloten handlar om trollkarlar och allt som hör ämnet till. Miljön tar med spelaren till en fantasivärld fylld av magiska under och föremål.

Huvudkaraktären i spelet är Fantasini och trollkarlen utgör även wildsymbolen i spelet. Sloten innehåller speciellt en intressant funktion, nämligen linked reels, vilken innebär att minst två hjul, som är placerade bredvid varandra, sätts i rullning med likadana symboler, inte bara en gång, utan genom hela spelrundan. De andra symbolerna som finns med i spelet faller alla in under temat magi och föreställer saker som kristallkulor och kistor. Andra symboler som kan resultera i vinst föreställer den klassiska kortleken där alla de klädda korten, plus siffrorna nio och tio, kan leda till tur.

Pixie gold

Även spelutvecklarna Lightning Box har numer en mobilanpassad slot som heter Pixie gold. Den enarmade banditen är färgsprakande och händelserik. Spelet består av nio olika hjul, där fem hjul utgör basen och fyra är extrahjul. Insatsen är femtio guldmynt varje omgång, vilket i sin tur innebär chans till vinst på 1296 olika vinstlinjer. Symboler att sträva efter är bland annat king-symbolen, som innebär att spelaren får chans till att starta en dold funktion, där alla de nio hjulen och dess rader blir fördelaktiga.

Untamed giant panda

Denna slot handlar om en magnifik panda och är en relativt ny spelautomat med många roliga funktioner, men med regler som är lätta att förstå. Precis som hos de allra flesta enarmade banditer erbjuder även Untamed giant panda funktioner som wildsymboler och free spins. Till exempel innehåller sloten en symbol som kallas för brilliant wilds, vilken innebär att man som användare får spara sina wilds till free spins-omgången. Tiden man spenderar med den utrotningshotade pandan är i dess naturliga miljö, vilket gör inlevelsen till något spektakulärt.

Nordic Heroes

Nordic heroes utspelar sig i en värld fylld av guld och rikedomar, som inleds med att man är en alv som ska klara ett uppdrag, nämligen att besegra monstret. Lyckas användaren att klara detta kommer denne till nästa nivå och får då välja både vapen och figur för att sedan få tillgång till en ny värld. Har man turen med sig kan man få en multiplikator som multiplicerar upp till tjugo gånger. Dessutom leder varje värld och vapen till sina egna unika specialfunktioner. Nordic heroes är ett annorlunda och händelserikt spel, där det gäller att besegra de existerande monstren.

Genies touch

Släpp ut anden ur lampan och ta del av de magiska vinster som sloten erbjuder. Den mobilanpassade versionen är något som Quickspin lanserat och det kommer inte att göra dig besviken. Sloten har allt som krävs för en magisk spelupplevelse: inlevelsefull grafik, bra ljud och ett roligt tema. Den magiska lampan är en symbol som syns mycket under spelets gång. Det är nämligen den som gör att symbolerna kring lampan markeras och därefter omvandlas till de symboler som resulterar i de bästa vinsterna. Vidare är spelautomaten väldigt generös med free spins.