WSOP 2015

Om du gillar poker har du garanterat någon gång hört talas om WSOP. Det är nämligen världens överlägset mest kända pokertävling. Man kan verkligen säga att det är här som de riktigt stora fiskarna gör upp om att få kalla sig för världens bästa pokerspelare. Självklart är även prispotten lockande. Det kan i alla fall knappast skada att kamma hem ett par miljoner i prispengar.

WSOP är intressant även för de som inte deltar. Precis som när det gäller till exempel fotbolls-VM finns det massor av pokerfanatiker som inte vill göra något annat än att slå sig ned i soffan och kolla hur världens skickligaste spelare lägger upp sin taktik. Det är ett fantastiskt tillfälle att lära sig hur man spelar spelet om man vill vara bäst i världen.

Hur kommer det att gå 2015

Det är alltid svårt att spå i hur det kommer gå i en tävling. Det är oerhört svårt att veta hur det kommer att se ut. Även om poker är ett spel där skicklighet är allt i längden gäller det också att ha tur i vissa situationer för att hålla sig kvar. En riktigt dålig hand kan vara allt som krävs för att man ska åka ut i WSOP. Även något som fotbolls-VM kan vara oerhört svårt att tippa.

Det är såklart detta som är mycket av vad som är så charmigt med WSOP. Det känns som att flera spelare har möjlighet att ta hem titeln.

En väldigt intressant spelare som nog de flesta håller ett litet extra öga på är Joe McKeehen. Amerikanen har visat sig vara en oerhört skicklig pokerspelare och har trots sin unga ålder på 24 år verkligen gjort sig ett namn i branschen. Enligt många experter är McKeehen en av världens absolut bästa pokerspelare.

Det finns såklart massvis av andra spelare som också är heta kandidater till att vinna världens mest prestigefyllda pokerturnering.

Spela på WSOP 2015

Många tycker det kan vara roligt att spela på saker de tycker om. Det är väldigt många som gillar att spela på poker. Det blir helt enkelt mer spännande att kolla på turneringen om man dessutom lagt in ett bet på någon av de tävlande. Det finns många nätcasinon som erbjuder dig i egenskap av spelsugen att lägga lir på deras sida. Du kan samtidigt passa på och se om du hittar någon skön välkomstbonus.

Följ turneringen

Det finns flera sätt du kan följa turneringen på. Många väljer att sitta hemma framför datorn och via någon stream följa vad som händer borta i Nevadaöknen. Det coolaste är förstås att vara på plats i Las Vegas när WSOP går av stapeln. Hela staden försätts i någon sorts festivalstämning. Det är helt enkelt trevligt att befinna sig på plats i Las Vegas även om du inte skulle komma in på själva turneringen för att titta.