YouTube-poker

YouTube är ett spännande medium! Det finns många sköna möjligheter med YouTube och det gäller verkligen även för dig som har ett pokerintresse! På YouTube kan du hitta massvis av spännande saker som har med just poker att göra. Till exempel så kan du kolla på gamla pokermatcher och studera hur spelarna agerar. Det kan handla om att du gör det bara för att det är roligt men också för att bli en bättre pokerspelare. Blir du en bättre pokerspelare kan du också räkna med att du kan kamma hem lite större vinster.

Något annat i pokerväg som du kan hitta på YouTube är pokerguider. De kan hjälpa dig att bli en mycket bättre spelare, särskilt om du är uppmärksam på vad du tipsas om.

Pokerskola på YouTube

Ett alldeles fantastiskt sätt för att bli bättre på poker är att kolla in någon pokerskola online. När det kommer till YouTube har du dessutom massvis att välja på. Utbudet är väldigt stort och du kan välja och vraka mellan olika som du tycker verkar intressanta. En pokerskola kan vara vad som helst där någon går igenom strategier eller annan information om poker. Det är ett utmärkt sätt för dig att få en djupare förståelse för vad poker egentligen är och vilka hemligheterna är för att lyckas bli ett pokerproffs en vacker dag.

En del videoklipp fokuserar mer på att lära ut vissa strategier medan andra istället är mer allmänt informativa om poker. Det som är så bra med YouTube är utbudet, vilket betyder att du kan hoppa mellan flera olika pokerskolor. Förhoppningsvis kommer du att märka av att dina resultat kring pokerbordet förbättras i och med att du försöker lära dig mer om spelet på YouTube. 

Pokerfilmer

Det finns en del filmer som handlar om hasardspel. Eftersom pokern är det mest populära spelet hittar du ju också en del filmer som handlar om just poker. Det har gjorts flera väldigt bra, ett exempel är 21 som är ett måste för alla som är intresserade av poker. Ibland kan det finnas hela filmer på YouTube. Dock plockas de också bort ibland då de kan bryta mot upphovsrätten. Det brukar dock alltid finnas lite klipp, något som är väldigt roligt då de samlar de bästa sekvenserna från filmerna.

Kolla på pokermatcher

Med YouTube kan du kolla på repriser från pokermatcher! Ett tag så visades det väldigt mycket poker på svensk tv. Tyvärr har det under den senaste tiden blivit allt mindre. Vad du då kan göra är att kolla på repriserna på YouTube! Det är förvånansvärt hur många pokermatcher som faktiskt hamnar på Youtube. Då kan du kolla hur de riktiga proffsen spelar och förhoppningsvis kunna applicera något av det på ditt eget spel.

Det kan ju också vara så att du kollar bara för att det är roligt. Poker är spännande och att se pokermatcher där världseliten gör upp är ju aldrig fel.

YouTube – information helt gratis

Det går inte att sticka under stolen med att en stor anledning till att YouTube lyckades bli så stort och slå igenom på det sättet som det gjort är att det är gratis. När du är inne på YouTube och kollar på pokerklipp behöver du inte betala en enda krona. Det är det som är den stora charmen med det. För det finns ju en del pokerskolor online som kostar pengar. Det kan hända att de är väldigt bra men det känns ju aldrig särskilt roligt att betala för det.

När det kommer till YouTube behöver du inte betala något. Det innebär att om du hittar något du tycker om så är det bara att köra på, helt kostnadsfritt. Du kan hitta pokerskolor på YouTube som lär dig hur du kan bli en bättre pokerspelare. När det dessutom är utan någon kostnad finns det ingen direkt anledning att inte testa på det.